Enginuity Engineering

Niets is meer

zoals het was

Is dit jouw carrièrekans?

Er is gekte op de arbeidsmarkt. Iedereen roept en wil. Er zijn carrièrekansen voor iedereen. Als techneut kun je daar waarschijnlijk prima mee omgaan. Je laat je niet gek maken. Wat wel prettig is aan deze krappe markt, het heeft ertoe geleid dat je zonder risico jezelf kunt oriënteren op een nieuwe stap in je carrière. 

Wat vind jij belangrijk in jouw baan?

Gaat het jou om een hoger inkomen? Wil je meer lol en collegialiteit? Misschien wel een job met veel variatie? Zoek jij de kans om jezelf te ontplooien en je creativiteit te mogen gebruiken of wil je gewoon iets anders en een uitdaging.

Zit dat erin?

Dit is het moment

om je baan aan te passen

aan jouw wensen!

Laten we eens met elkaar praten over jouw toekomst bij een modern ingenieursbureau waar je werkt met een glimlach. Echt, het is bewezen!

Vul hieronder jouw gegevens in en je bent al een stap dichterbij. We nemen snel contact met je op.

*) Zaken als privacy en discretie nemen wij serieus. Daar kun je op rekenen. We nemen spoedig contact met je op.

Inginuity: vernuftigheid (v) ; de genialiteit (v) ; het voorstellingsvermogen ; de gave ; de bekwaamheid (v) ; de knobbel (m) ; de capaciteit (v) ; het talent ; het vernuft ; de verbeeldingskracht ; de inventiviteit (v) ; de begaafdheid (v) ; vindingrijk vernuft (znw.) ; de vindingrijkheid (v) ; de aanleg (m)

Bron: interglot